Årets sommar har avgjort, jag måste skaffa en pool

pool

Jag har nog alltid velat ha en egen pool på tomten. Tänk känslan att vakna upp en varm sommardag och kunna ta ett svalkande dopp direkt utanför dörren. Jag som jobbar hemifrån på heltid hade även kunnat nyttja det i en stor utsträckning, jag menar, finns det en bättre aktivitet att pausa en tuff arbetsdag med?

Flera goda skäl att skaffa pool

Det känns som att få människor man träffat och pratat med som har en pool uttryckt att dom ”ångrar sig”. Jag menar, det kostar en del, men sett till vad du får tillbaka så är det en investering god som någon. Inte bara det faktum att du själv få njuta av en swimming pool. Den dagen du säljer ditt hus så kommer du garanterat få en viss % extra tack vare poolen.

Under varma dagar som dessa när man i princip flyter bort bara av att gå ut genom dörren så hittar du dom flesta nere vid vattnet. Själv är jag inte helt såld på att trängas med hundratals skrikande familjer och ungdomar, det kan i slutändan ta mer energi än vad en ”lugn dag på stranden” ska innebär. För många kan det även kännas jobbigt att gå runt i shorts och bikini när man praktiskt taget sitter omringad.

En lugn dag vid poolen är dock just det, en lugn dag. Här väljer du själv vilka som får komma, om du behöver en dag för dig själv eller med vänner och familj. Även det faktum att du har allting, från dryck och mat till prylar, inom ett par meter gör det hela klockrent. Har du barn och familj kan det även vara skönt att slippa hela logistiken med en resa till havet/sjön. Med en pool på hemmaplan slipper man alltifrån planering till den jobbiga känslan av att man inte har koll på barnen i ett hav av människor.

Nej, jag har bestämt mig, det kommer tveklöst blir en pool.

Du kanske även gillar