Planerar att inreda köket med Beslag Design

beslag design
frontapply

Jag älskar verkligen att inreda, renovera och fräscha upp. Ibland räcker det med att göra små förändringar och ändå lyckas man få till ett märkbart upplyft. Men jag tycker samtidigt att det är svårt att välja rätt när det kommer till just detaljer. Det finns så mycket att välja på och man vill ju att det stilmässigt ska hålla under en längre tid.

Snygga produkter från Beslag Design

Nu när vi har kommit till att uppdatera köket så har jag börjat kika på vilka kökshandtag som skulle kunna falla mig(oss) i smaken. Jag hittade varumärket Beslag design som har ett brett utbud av snygga produkter till riktigt bra priser. Kan lägga en hel kväll på att bara scrolla igenom alla modeller och föreställa mig slutresultatet i huvudet. Man vill ju att det ska bli precis som man tänkt sig.

Här är två av mina favoriter som det står och väger emellan just nu. Båda verkar vara populär bland folk där ute och jag förstår varför. Den industriella stilen håller över tid.

Knopp Helix rostfri look Ø20

Mycket stilren modell i industriell stil.

Relativt liten knopp som även kan användas till garderober om så skulle va fallet.

Finns i ett par andra färger men jag gillar den rostfria looken.

Knopp Crest rostfri look Ø26

På flera sätt går den i samma stil som Helixen.

Finns i både fler färger och storlekar vilket gör att du kan få denna att smälta in i dom allra flesta köken.

Jag gillar designen på dessa två starkt. För mig lutar det ändå åt Helixen men min andra halva ser gärna att vi går på den rostfria Cresten. Alltid svårt när man inte är helt överens. Men det är samtidigt ett ”roligt” problem att försöka få bådas stilar att passa ihop. Tur är att vi har samma smak på färgen.

Vilken modell skulle du valt om du hade chansen?

Du kanske även gillar