Erik Berg är Sverige bäst klädda man 2019

erik berg

Erik Berg är ett modelejon som shoppar i second hand-butiker med klimatet i åtanke, han gillar naturen, valde kärleken framför pengarna i FCK och drar sig från att titta på fotboll. Han är inte som alla andra fotbollsproffs.

Erik Berg går emot alla fördommar

Många har lärt känna Erik för hans spel på planen, idag given i den allsvenskan klubben Djurgårdens IF’s mittlås. För andra är han mer känd som han som är tillsammans med Carina Berg.

För bara ett år sedan var Erik Berg (fd. Johansson) en nyckelspelare i storklubben FC Köpenhamns bygge med ett kontrakt fram till år 2020 som gjorde honom till den bäst betalda spelaren i Skandinavien. Där någonstans valde Erik att följa sitt hjärta, något få i hans situation hade tänkt tanken på.

Fotbollsspelaren som inte gillar fotboll.

Om att inte titta på fotboll, Carina och kärleken till naturen

Erik har en sund inställning till sitt yrke. Han förstår att fotboll inte är allt och att välmåendet alltid går före. Han blev snabbt känd i Köpenhamn som den typiske svensken, en långhårig grabb som hellre glider runt i klädbutiker än sitter klistrad framför fotbollsmatcher. Och fel kan man inte säga att dom hade. Det var längesedan Erik såg en match som inte var i utbildningssyfte och hans stora modeintressent är ingen hemlighet.

Erik träffade Carina när han huserade i den danska storklubben FC Köpenhamn. Många som lever med ett fotbollsproffs får också leva med vardagen och uppoffringarna som tillkommer, att vara ifrån varandra och flytta runt hör till. Erik valde dock att göra precis tvärtom. Trotts storform och ett drömkontrakt så valde Erik att bryta, flytta hem till Stockholm, Djurgården och Carina.

Det är så himla kul att spela fotbollsmatcher. Det är den känslan jag levt på hela vägen, jag älskar det så mycket. Men fotbollen är inte allt. Det viktigaste för mig är att trivas bra i livet. Och om det krävs att jag väljer bort pengar eller framgång för att få göra det, då är det inget svårt beslut.

Erik Berg till Cafe.se

Erik Berg bor nu i Stockholm med sin stora kärlek. Han tillbringar mer och mer tid ute i naturen där fiske är ett stort intresse. För en tid sedan såg han även över möjligheterna att börja plugga marinbiologi. Får han välja själv hoppas han kunna spendera mer tid ute i naturen efter sin aktiva karriär.

Han väljer kärlek, trygghet och välmående. Erik är inte som alla andra fotbollsproffs. Erik är Sveriges bäst klädda man 2019.

Du kanske även gillar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *