Äntligen är det dags, eAllsvenskan är igång igen!

eallsvenskan

Det är ingen nyhet att majoriteten av alla evenemang, ligor och turneringar runt om i världen tog en paus i våras, så även eAllsvenskan. Nu kan vi dock med glädje blicka framåt mot en ny rafflande säsong av både eAllsvenskan och Allsvenskan som äntligen dragit igång igen.

eAllsvenskan blev en lyckad satsning

Få kan ha missat esportens framfart dom senaste åren och framför allt i år. Samtidigt visar många rapporter att intresset för esport fortsätter växa. eAllsvenskan grundades som ett svar på minskningen av intresset för Allsvenskan hos den yngre generationen. Man ville med eAllsvenskan fånga upp supporters och fotbollsintresserade, där många unga spelar FIFA, för att skapa en större gemenskap. Många klubbar i både Allsvenskan och Superettan nappade snabbt och idag ser vi flera klubbar som gör stora satsningar på esport. Matcherna har live-streamats och visats på bland annat Dplay. Allt för att kunna nå ut till en så stor grupp som möjligt.

Första säsongen vanns av Malmö FF och inför den andra säsongen ser dom fortfarande onekligen heta ut. Även om dom tappat en av spelarna från guldlaget till Sirius. Årets upplägg skiljer sig en del från den första säsongen och vi lär få se flera uppdateringar kommande säsonger då ligan är i sin lindan och utvecklingspotentialen är enorm.

Idag kan du betta på FIFA och den svenska ligan

Grundarna bakom Aimbet har skapat en övergripande guide när det kommer till esport betting, så även när det kommer till eAllsvenskan. Intresset av att kunna betta på FIFA är idag stort och det ökar för var dag som går. Många bettingsidor har börjat erbjuda ett större utbud av esport, så även inom FIFA. Även om många andra speltitlar är större än så länge. Att betta på esport är förenat med en risk precis som all form av betting. Men det är samtidigt något många gör enbart för att det är kul och höjer spänningen.

FIFA har växt som esport rejält under dom senaste 3-5 åren och spelet i sig har formats för att passa en mer tävlingsinriktad publik. Allt för att FIFA ska kunna fortsätta dominera marknaden för sportspel inom esport.

Du kanske även gillar