En hårtransplantation kan boosta ditt självförtroende

hårtransplantation

Jag har märkt att det har blivit allt vanligare att folk pratar om hårtransplantation och att folk på riktigt överväger att göra det. Hade det varit mer socialt accepterat och folk ”vågat” göra det så hade vi säkerligen kunna påverka en hel del människors mentala hälsa till det bättre.

Att göra en hårtransplantation

Jag tror att det är många frågor som poppar upp om man är intresserad och vill man veta mer så är ett tips att läsa på om hårtransplantation. Funkar det verkligen? Vad kostar det? Hur blir slutresultatet?

Dom olika behandlingsalternativen som finns idag har utvecklats under många år och resultaten av en seriös hårtransplantation blir idag mycket bra. Det räcker med ett par snabba googlingar så kommer du få se vilka resultat en riktig behandling kan ge. Priset kan skilja en del och ligger i en till synes hög klass, men så gör dom flesta skönhetsoperationer. Med tanke på vad man får ut av det så anser dock väldigt många att det är värt det.

I kändisvärlden är det mer accepterat. Det är en hel del världsstjärnor som genomgått en transplantation för att bättre på sitt utseende. Kolla bara på Wayne Rooney, en av världens största fotbollsstjärnor. Han blev tunnhårig relativt tidigt och genomförde en hårtransplantation. Och vilket resultat han fick.

Många män upplever det som ett problem att bli tunnhårig

Det är inget nytt fenomen. Män som blir tunnhåriga, framförallt i en tidig ålder, kan ofta se det som en problem. Håret är för många en viktig attribut i utseendet och att tappa den biten kan snabbt sabba ett självförtroende. Så varför skulle man inte göra en hårtransplantation?

Jag skulle säga att det tidigare varit tabu, i en viss utsträckning fortfarande också. Män ska inte ses som så ”fåfänga”. Men samtidigt går vi mot en tid där saker blir mer accepterat, både hur man vill vara och vad man vill göra. Kan det bli socialt accepterat att göra denna typ av ingrepp så tror jag att många där ute hade kunnat må bättre i sin vardag.

Foto: Bilden är för synes. Mannen på bilden har inget med hårtransplantation att göra.

Du kanske även gillar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *