Det är hög tid att fixa upp cykeln, våren är här!

cykel
tooorch

Ett klockrent vårtecken är när gatorna börjar sopas rena från grus och folk börjar plocka fram sina cyklar. Jag är en av dessa cyklister som njuter lite extra av dom första tramptagen på våren. Efter en lång och kall vinter så brukar cykeln dock vara ”ringrostig” och kan behöva en uppfräschning innan man kastar sig ut på vägarna. För det sista man vill är att åka på en punktering halvvägs till jobbet 06.00 på morgonen.

Tooorch.com har allt du behöver till cykeln

Att ta cykeln till jobbet, skolan eller när du bara ska någonstans medför ett gäng positiva effekter. Inte bara för dig själv utan även för samhället i stort också. Det är bättre för miljön än att ta bilen, bättre för din plånbok än att ta bussen och kanske främst av allt – betydligt mycket bättre för din hälsa än att ta tåget. Så står du i valet och kvalet om du ska plocka fram din gamla pärla så tveka inte, det kommer vara värt det. Att cykla är ett av dom lättaste alternativen till bra vardagsträning som samtidigt är lätt att klämma in i en hektiskt vardag.

Innan du börjar trampa igång kan det dock vara värt att göra en mindre checka av cykeln för att undvika trista missöden. Jag cyklar x antal mil varje säsong och brukar alltid inleda det nya året med ett par nya cykeldäck och andra småprylar som kan behöva bytas ut ifrån Tooorch. Främst för att, förhoppningsvis, minska risken för att åka på en punktering direkt. Tooorch.com är en butik på nätet som erbjuder ett stort utbud av både cykeldäck och cykelslangar av toppkvalité. Dom levererar produkter från kända märken som Schwalbe, Continental, Maxxis m.fl. till grymt bra priser med snabb leverans. Är du ute efter nya däck eller slangar så kan jag varmt rekommendera deras tjänster!

Du kanske även gillar