Convendum erbjuder coworking spaces i Centrala Stockholm

Convendum
CONVENDUM

Efterfrågan på centrala kontorshotell har blivit allt större dom senaste åren och inte minst jag själv som egenföretagare har förstått tjusningen med kontorshotell. Jag har nämnt kontorshotell tidigare och hur positiv min bild av konceptet är. Att istället för att sitta hemma eller betala dyra lokalhyror kunna dela sina arbetsdagar med andra i en kreativ och ambitiös miljö är guld värt dessa dagar.

Convendum ligger i framkant

Efterfrågan på flexibla och kreativa arbetsplatser för småföretagare är stor. Fler och fler, främst från den yngre generationen, jobbar digitalt och kan driva sina företag enbart via en bärbar dator. Detta skapar en enorm frihet samtidigt som det kan resultera i att människor blir ofrivilligt isolerade. Kontorshotell har på ett logiskt sätt blivit en av dom självklara lösningarna på det problemet.

Convendum är en av dom mer etablerade företagen som tillhandahåller coworking spaces och har blivit ett av dom självklart val för många. Med centrala premiumkontor i Stockholm, Göteborg och Mallorca erbjuder man ett brett spektra av arbetsplatser, där du kan välja fritt varifrån du vill jobba.

Ett medlemskap ger dig full access till dom olika kontorshotellen samt en möjlighet att samarbete med andra med medlemsföretag. Du får möjligheten att variera din arbetsplats och utnyttja dom miljöer som finns, från lounge till coworkingytor. I medlemskapet ingår all kringservice som förvaring, gym, WIFI, utskrifter och något så najs som frukost varje morgon.

Jag har själv drivit eget i snart ett år och visst är det härligt att jobba hemifrån många gånger, än mer när man tidigare jobbat kontorstider i åratal så blev det en stor förändring. Men man saknar snabbt det sociala, än mer folk som är i liknande situationer som man kan bolla med. Så även om kontorshotell är stort idag så tror jag att det kommer bli än vanligare dom kommande åren. Konceptet skapar möjligheter som annars går förlorade och fyller en funktion på ett problem som kan vara svårt för en enskild individ att göra något åt.

Hur ställer du dig till kontorshotell som arbetsplats?

Du kanske även gillar