Skaffa en extra inkomst med Matched Betting

Matched-betting-oddsmatcher
oddsmatcher

Med hjälp av matched betting kan du dra nytta av alla de välkomstbonusar som spelbolag erbjuder sina nya kunder. Sättet som vi ska presentera passar framförallt dig som är sportintresserad och gillar att betta men vem som helst kan egentligen använda sig av matched betting. Genom vår matched betting guide och våra oddsbonusar kan du tjäna upp till 17.000 kr, som dessutom är helt skattefria. Metoden är enkel att lära sig och du kan komma direkt att tjäna pengar så fort du har bekantat dig med metoden.

Oddsbonusar-oddsmatcher

Metoden går ut på att omvandla oddsbonusar från spelbolagen till riktiga och uttagbara pengar. Att erbjuda oddsbonusar ett sätt för spelbolagen att attrahera nya kunder till att göra en första insättning. När du hämtar en bonus så kommer den med vissa krav som man som spelare oftast inte lyckas uppfylla, istället löper man stor risk att förlora både sina bonuspengar och sin insättning. Spelbolagen hoppas sen att du som spelare gillar deras just deras spelbolag och att du ska fortsätta att placera spel, men denna gång utan någon belöning. Men med hjälp av vår matched betting guide så tar vi istället bort risken att förlora pengar och hjälper dig att överlista spelbolagen.

Matched-betting-guide

Hur funkar matched betting?

Med hjälp av enkel matematik och en oddsjämförare så hjälper vi dig att uppfylla bonusens krav utan att förlora din insats och istället göra din bonus uttagbar och till en skattefri vinst. Metoden är egentligen mycket enkel och har fått stor spridning i England där det finns hundratusentals användare av olika matched betting tjänster. Det går också att läsa sig till om metoden hos flera stora nyhetsbyråer i England som The Guardian eller The Telegraph, så det är ett fullt lagligt sätt att överlista spelbolagen på. Men hur fungerar det då? 

Jo. vi tar ett kort exempel;

Du spelar på att Hammarby vinner mot Djurgården hos det spelbolaget där du tog emot en bonus. Ditt spel på spelbolaget går in om Hammarby vinner matchen. Hos Betfair Exchange, som är en spelbörs, spelar du istället på att Hammarby INTE ska vinna, du vinner därmed på Betfair om det blir oavgjort eller om Djurgården vinner. För hos Betfair har du lite större valmöjligheter än hos ditt traditionella spelbolag och du kan spela mot att ett lag ska vinna, vilket då gör det möjligt att täcka fler utgångar av en match. Du har i exemplet alltså spelat på en utgång hos spelbolaget och två utgångar hos Betfair. På detta sätt har du täckt alla utgångarna av matchen och vinner oavsett vilket resultat det blir. Vinner du på Betfair kan du ta ut dina skattefria vinster direkt! Vinner du på spelbolaget gör du om processen tills omsättningskravet är uppfyllt och dina pengar upplåsta.

Oddsmatcher hjälper dig med allt du behöver för att komma igång direkt. Vi hjälper dig med steg-för-steg-guider, de bästa oddsbonusarna och genom kundsupport, allt för att du så snabbt som möjligt ska komma igång och tjäna pengar. Så tveka inte, besök eller kontakta oss idag för att börja tjäna pengar hemifrån!

Du kanske även gillar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *