Hur du mår i vardagen är avgörande för din framgång

framgång

Att må bra, ha en positiv inställning och att leva sunt är nyckeln till framgång i livet. Oavsett vad du har för mål och ambitioner. Det är många faktorer som påverkar din inställning och ditt sett att ta dig an vardagen, vissa mer avgörande än andra. För att få en bild av vad du kan göra för att ge dig själv bättre förutsättningar tänkte jag bjuda på ett par tips.

Ett aktivt sexliv

Sex kan ha en stor inverkan på din vardag. Vid orgasm frisläpps flera ämnen som påverkar dig till det positiva. Visste du till exempel att människor med ett regelbundet sexliv ökar sitt immunförsvar med uppemot 30%? Lägg därtill att du blir lugn, klara stressade situationer bättre och får ett ökat självförtroende. Utöver det faktum att folk som har sex oftast är gladare.

Har du ingen sexpartner? Misströsta ej. Många av dessa fördelar kan du dra nytta av även på egen hand. Här får du tips på vilket märke som har bäst vibrator på marknaden.

Regelbunden träning

Det är såklart ingen nyhet att träning får oss att må bättre, ökar självförtroendet, ger oss en bättre självbild och precis som att duscha kallt håller oss friska. Samt en drös andra saker. Men ändå är ett av vår tids största problem att vi rör oss för lite, speciellt unga.

Målet behöver inte vara att starta ett konto på instagram och börja tävla i fitness. Det räcker gott och väl med ett par regelbundna promenader, gymbesök eller varför inte en stående aktivitet med vänner/kollegor? Träning kan man få på många olika sett och det viktigaste är att komma igång och få in rutiner. Därefter faller det sig ofta på plats och du kommer få en helt annan livskvalité.

Bra kost

Precis som med träning så är en bra kost en självklarhet, men ändå är det likväl få som ”tar det på allvar”. Vi äter mer frysmat och snabbmat än någonsin, inte för att all denna mat behöver vara dålig, men överlag så får många brist på viktiga ämnen i och med den ”nya” kosten.

Hur jobbigt det än kan vara så överväg att laga mat själv, gör storkok om det känns jobbigt. Glöm inte grönsaker och sist men inte minst, drick vatten, ett par glas varje dag kommer göra susen för ditt välmående.

Vardagliga rutiner

Rutiner i vardagen ger dig möjligheten att fokusera på det som är viktigt samtidigt som du får alla ”måsten” gjorda. Att gå upp i tid, äta alla måltider, få in träning, avkoppling och samtidigt få alla vardagssysslor avklarade kommer ge dig en bra känsla.

Du kanske även gillar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *