Årets stora skönhetstrend, tandblekning hemma

tandblekning

Jag har skrivit om den heta trenden att bleka tänderna tidigare och att många, både ung som gamla, har hittat den enkla metoden att få ett lite mer skinande leende. Denna gång tänkte jag dock skriva lite mer om hur lätt det har blivit att göra det själv hemma. Även om möjligheten funnits länge så har det funnits ett antal produkter som inte riktigt hållit mottet och det har varit svårt att skilja agnarna från vetet. Men inte längre!

Blek tänderna hemma smidigt och enkelt

Som om vi inte redan gjorde allt annat hemma i år. Det har så klart varit ett speciellt år för oss alla där trender och produkter förändrats på marknaden för att passa en ny typ av livsstil och miljö. Många företag har valt att satsa mer på ehandeln och många produktutvecklare har försökt ta fram produkter som är mer anpassade för att använda på hemmaplan. Och tur är väl det.

En av dom största skönhetstrenderna senaste året är tandblekning. Att få till en bra tandblekning hemma har idag blivit otroligt enkelt. Idag finns det ett antal olika varumärken som alla ger mer eller mindre goda resultat och som gör att dina gula tänder snabbt kan få en ljusare färg. Jag har själv provat två olika produkter och kan genuint säga att dom fungerade väldigt bra. Resultatet blev vad jag hade hoppats.

Att bleka tänderna var tidigare lite tabu i många kretsar, men så var ju även att sola solarium, brun utan sol och hårtransplantation etc. I grunden är väl allt nytt ”fel” men så fort folk börjar göra det mer öppet så blir det mesta accepterat relativt snabbt, precis som att bleka tänderna har blivit. Jag kan varmt rekommendera att göra det själv hemma idag för den som är intresserad, det krävs inte längre att man går till någon expert för att få det gjort. Det är både billigare och smidigare!

Du kanske även gillar