Inred i nordisk stil med hjälp av Solhem Inredning

inredning

Ibland känns det som att jag driver en inredningsblogg, men det är väl inte så konstigt att inredning får mycket plats här då det är ett stort intresse. Jag brukar oftast försöka tips er läsare om saker, detaljer och prylar som inte är så mainstream och samma sak denna gång. Jag tror på att blanda, att köpa enkla möbler från större kedjor är inte fel, men det gäller att skapa sin egen sfär med detaljer och några unika möbler som gör det till sitt eget. Och det är där Solhem Inredning kommer in.

Solhem Inredning erbjuder inredning i nordisk stil

Solhem Inredning återfinns på nätet men dom har även en butik i Stockholm. Dom erbjuder både möbler och mindre inredningsdetaljer, för såväl vuxna som barn, med ett fokus på nordisk och framförallt dansk design. Deras sida är en perfekt plats för dig som vill hitta unik inredning till ett barnrum från Solhem Inredning. Sidan är överskådlig och väldigt lätt att fastna i när man scrollar runt bland alla fina saker.

Ny kollektion från Mrs Mighetto

Solhem Inredning lanserade nyligen en ny kollektion från Mrs Mighetto på deras sajt som jag tror kommer falla många i smaken.

Den nya kollektionen innehåller alltifrån kort och örngott till prints som är otroligt fina. Se bara på dessa fina bilder, visst blir man shoppingsugen?

Precis som jag nämnt förr så är tavlor, posters och prints väldigt populära inredningsdetaljer just nu. Att bygga tavelväggar med unika och vackra prints är något alla borde göra.

Jag kan varmt tipsa om att besöka Solheminredning.se om du är på jakt efter fina inredningsdetaljer från Mrs Mighetto till barnrummet. Inredningen är unik och gör att du kan skapa en väldigt härlig känsla av möbler och detaljer som inte alla andra har. Det är väl trotts allt det vi alla vill i slutändan, kunna känna att vi har något eget och speciellt.

Du kanske även gillar