Hur mycket shoppar ni på Black Friday?

black friday

För mig har Black Friday blivit lite av en tradition. Inför fredagen så kollar jag över vad jag behöver för att sedan hålla utkik på diverse relevanta sajter för att se om det går att göra ett kap. Jag är rätt säker på att jag inte är ensam. Det räcker med att titta på alla säljrekord som butikerna släpper för att inse att vi är många som har samma strategi. Idag har även en stor del av julhandeln flyttat till Black Friday och det är full förståeligt. Dels gör det att man kan bli av med en massa ”julstress” i tid och till ett bra pris.

Fynda rätt saker när tillfälle ges

Det är oftast dom produkterna med generellt högre priser som brukar vara mest attraktivast under helgen. Vilket är rimligt då man sparar in mer på att köpa en diskmaskin kontra en kaffemugg om båda är sänka med samma procent. Att fynda på Black Friday har blivit lite av en folksport där många gärna berättar om deras bästa köp och var man kan göra dom största fynden. För mig handlar det mest om elektronik om jag ska vara ärlig. Jag brukar ha koll på utbudet inom alltifrån TV och datorer till diskmaskiner och tvättmaskiner redan någon vecka innan för att se om det händer något exceptionellt med priset. Något hittar man alltid!

Håll koll på dom som försöker luras

Även om ett erbjudande kan se riktigt bra ut så kan det vara en god idé att se över så att kapet faktiskt är ett kapet. Varje år är det ett par företag som granskas i media och det är inte allt för sällan företag ändrar priser veckorna innan för att sedan göra större sänkningar. Ibland är det nya sänkta priset till och med högre än vad priset var för bara någon månad sedan. Även om dom flesta spelar rent så kan det vara värt att hålla ett extra öga.

Du kanske även gillar