Att välja rätt löshår kan vara svårare än man tror

löshår

”Få längre och tjockare hår med löshår” brukar man kunna läsa i diverse spalter. Men hur ska man egentligen tänka när man väljer löshår? Ska det vara äkta? Vilken metod är bäst för just dig? Och kan man få det att se helt naturligt ut? Frågorna är många och vi ska försöka bena ut en del av dom samt tipsa om vart du borde vända dig om du överväger att beställa online.

Att välja rätt löshår

Vilken typ av löshår du bör välja är såklart beroende av många olika faktorer som önskemål och budget. Men i grunden så rekommenderas det att alltid välja äkta löshår. Med äkta får du en betydligt längre hållbarhet, det går utmärkt att färga, styla och håret är både starkt och ser naturligt fint ut. Den mest kvalitativa sorten är ”Remy” löshår. Remy innebär att alla hårstrån har sparats och ligger åt samma håll, dvs från rot till topp. Den allra lyxigaste sorten är när hela uppsättningen kommer från en person.

Det finns som sagt en uppsjö av olika typer av löshår och är man ny i gamet kan det kännas som en djungel. Jag har dock hittat en grym guide med tips och vad man bör tänka på när man ska köpa löshår som jag lovar kommer kunna vara till hjälp.

Vilken metod är mest lämplig

Även här beror det på vad du har för önskemål. Det finns metoder som gör att löshåret sitter i ”permanent” som kan ta ett par timmar att applicera men det finns även lättare varianter som gör det möjligt för vem som helst att på ett smidigt sätt sätta in det nya håret på hemmaplan.

Clip-ons är en av dom enklare typerna som kan vara ett bra val om du bara tänkt ha det vid några speciella tillfällen. Hållbarheten på dessa är dock mycket kortare men om tanken ändå inte är att ha det permanent kan det mycket väl vara värt det.

Du kanske även gillar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *