Boka hotell i Stockholm – Allt du behöver veta

hotell i stockholm

Har ni planer på att boka hotell i Stockholm under semestern men har inte kommit till skott än? Eller är det dags att bjuda din andra halva på en romantisk weekend för att förgylla vardagen? Vi ska hur som försöka dela med oss av ett par bra tips på hur ni bör tänka när ni ska boka, var det kan vara bra att bo och vad som finns att uppleva i närheten.

Hitta rätt hotell i Stockholm

Vart man vill bo, mer specifikt, bör vara en av de första frågorna man ställer sig. Förutsatt att man har något att anpassa sig till utanför hotell. Ska ni bara stanna inne så är det så klart inte lika viktigt. En plats som vi rekommenderar där det finns alltifrån bra hotell, restauranger och Stockholms centralstation runt hörnet är området runt Kungsbron.

Utbudet är enormt, det finns lika många hotell i Stockholm som det finns gator. I princip. Därför är det logiskt att kvalitén och standarden varierar lika ofta och att hitta rätt kan ibland kännas som en djungel bland alla underbara bilder på nybäddade sängar och hotellfrukostar.

Så vart man vill bo och vilket budget man har bör vara utgångsläget när man letar efter nästa vistelse. Ett tips är att sätta upp en budget innan och faktiskt hålla den. För om du inte har en budget så kommer du med all säkerhet betala betydligt mer för ett hotellrum än vad du hade tänkte från början.

Ett hett tips kan även vara att kika på alla hostel som finns nära kungsbron och i Stockholm. Det är sällan samma standard, inte heller lika inbjudande och man får ofta dela rum med andra. Men vill man komma undan billigt och lägga pengarna på andra saker som att gå på massage, vinprovning eller varför inte besöka en av Stockholms alla restauranger i toppklass istället.

Du kanske även gillar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *