Vart vänder ni er när ni behöver nya bildelar?

bildelar
mekster

Som rubriken lyder, vart vänder ni er när ni behöver nya delar till bilen? Jag och sambon har tidigare alltid varit ”lata” av oss och alltid bara lämnat in bilen när det hänt något och sedan betalat notan. Bekväm som man är. Men efter att vi fick problem med bromsarna senaste och skulle lämna in bilen så fick jag ett tips om att leta efter dom delarna som skulle bytas ut själv innan vi lämna in den. Där kan vi snacka om skillnad på pris och pris.

Allt är billigare på nätet, så även bildelar

Även om det i många fall är helt självklart så tänker man inte på att i stort sett allt går att hitta billigare på nätet, så även bildelar. Med ett stort utbud av prisjämförelsesajter får man snabbt en bra bild över pris och utbud, men det är främst dom nischade ehandlarna som är nyckeln till en bra affär. Dessa nischade ehandlare erbjuder oftare ett mer komplett utbud och i regel till bättre priser. Samtidigt som sidorna oftast drivs av experter i området och innehåller mer specifik info så att sånna som jag till och med kan känna mig duktig efter att ha läst på.

När bromsarna krånglade så hitta vi nya delar på Mekster

När bromsarna på våran kära bil började krångla en eftermiddag nu under sommarn så hörde vi av oss till en verkstad här i närheten för att få hjälp. Men det lät, trotts min avsaknad av expertis, nästa orimligt dyrt för dom delarna vi behövde byta. Jag fick därför tipset av en nära vän att försöka hitta delarna själv för att ta med till verkstan, så behövde vi ”bara” betala för att få det fixat. Jag letade runt en hel del och hamnade tillslut på Mekster. Mekster.se är en sida specialiserad på reservdelar och tillbehör till bilar som erbjuder ett stort utbud av bildelar med tilltalande priser. Där hittar du allt du kan tänkas behöva för att få ordning på bilen.

Varken jag eller sambon har något vidare bilintresse och att meka med bilar är något vi båda gärna undviker. Att då kunna ta hjälp av företag som Mekster där man får en enkel överblick över produkterna, som man kanske inte alltid får när man lämnar in bilen, ger mycket. Att hitta delarna vi behövde kändes på förhand krångligt men blev desto lättare när vi väl hade hittat platsen där vi skulle leta.

Du kanske även gillar