Konsten att skapa ett stilfullt hem med enkla medel

stilfullt hem
desenio

Jag vet själv hur det är, att inreda kan ibland vara både komplicerat och kostsamt. Man har en klar bild av hur man vill ha det men att nå slutresultatet är inte alltid det lättaste. Att köpa stora möbler och designa sitt hem efter en viss stil kan även bli dyrköpt när man bara efter något år inser att man fallit för en ny stil. Ett hett tips är därför att skapa en bas av möbler och inredning för att sedan jobba med detaljer för att göra förändringar. Det är där Desenio kommer in.

Tavlor från Desenio ger din inredning en extra dimension

Tavlor och posters har länge varit en favorit hos många och det är lätt att förstå varför. Med väldigt små medel kan man ge ett rum ett helt nytt intryck. Med tusentals motiv ger därför Desenio dig möjligheten att skapa precis den känslan du önskar i ditt hem. Där finns något för alla.

Att uppdatera sitt utbud av posters är något man kan göra under en längre period utan att det kräver speciellt mycket tid eller energi kring logistiken. Allt som behövs är att scrolla igenom utbudet, hitta ett favoriter och beställa. Det vill säga, inga orimligt stora paket och möbler som ska flyttas från punkt A till punkt B.

stilfullt hem

Jag gillar även starkt när företag gör det där lilla extra för oss besökare. Som här där Desenio väljer att placera tavlor och posters i en verklig miljö för att ge en klarar bild av vad det är man köper. Ibland kan det vara svårt att sätta något i perspektiv vilket dom hittat en enkel lösning på.

Svartvitt är tidlöst

På senaste tiden har jag börjat ändra om här hemma och gått mer mot svartvitt. Jag har alltid haft ett extra öga för svartvita posters men det har fallit mellan stolarna att göra en uppdatering här hemma, fram tills nu. Jag har hittat ett antal snygga posters på Desenio som jag har tänkt klicka hem så fort jag planerat klart helheten.

freddie

En av dom som ska beställas är denna på Freddie, en av mina stora idoler och ett sjukt snyggt motiv som kommer passa perfekt här hemma.

Du kanske även gillar