Carlos Raposo – Fotbollsproffset som aldrig spelat fotboll

Carlos Raposo

Historien om det osannolika fotbollsproffset Carlos Raposo har förbluffat en hel generation. Men hur lyckas man egentligen bli fotbollsproffs utan att ens ha spelat fotboll? Och hur lyckas man hålla upp fasaden i över ett decennium? Det här är storyn om en superstjärna som hade kontrakt med dom största klubbarna i Brasilien – utan att spela en match.

Han skrev fotbollshistoria

Det är inte för inte som ”Kaiser” kallats för den bästa fotbollsspelaren som aldrig spelat fotboll. Det brasilianska fotbollsproffset, om man nu får kalla honom för det, tillhörde under sin aktiva tid dom allra största klubbarna i Brasilien som Flumiense och Botafogo. Men hur gick det till?

Man brukar säg att fotbollsspelare ska låta fötterna tala. Men Carlos ”Kaiser” Henrique Raposos gjorde sig ett namn genom att snacka snyggt. Han hittade på egna referenser och spenderade mycket av sin tid runt om och med andra redan etablerade fotbollsstjärnor, för att ses som en av dom stora.

Eftersom det inte alls var lika lätt att granska källor på den tiden så kunde Carlos med enkelhet lura både klubbpresidenter och tränare med sin charm och sitt säljsnack.

Klubbarna har lurat så många spelare, så någon var tvungen att lura dem.

Carlos ”Kaiser” Henrique Raposos

När han väl landat ett proffskontrakt började nästa del av skådespelet. När andra jobbar för att visa upp sin bästa sida la Carlos större delen av sin tid i laget på att göra tvärtom. Han fejkade skador, starta bråk för att bli avstängd och till och med låtsas att en anhörig hade avlidit. Allt för att kunna vara borta från plan.

Carlos Raposo levde som en playboystjärna

Citatmaskinen Carlos levde ett extraordinärt liv med hjälp av sin fejkade titel. Han såg till att alltid omge sig av fotbollsstjärnor och levde ett playboyliv med festande under dygnets alla vakna timmar. Enligt honom själv har han legat med över 1000 kvinnor och besökte nattklubbar varje dag, från måndag till måndag, under sin aktiva karriär

Jag var beroende av sex, som Michael Douglas. Jag hade sex med minst tre kvinnor per dag.

Carlos ”Kaiser” Henrique Raposos

Tänk vad lätt allting var innan internet fanns..

Du kanske även gillar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *