Jul och nyår närmar sig med storsteg – Dags att fixa looken

löshår

Julen och det nya året närmare sig med stormsteg och för många är det en härlig period av mycket glädje, gemenskap, fest och tillställningar. Till det kommer även nöjet att få fixa sig, göra sig fin och snygg inte bara för ett tillfälle. Det är en perfekt period att ta tillfälle i akt att gör det där lite extra, framförallt inför nyår när man gärna vill vara på topp. Fixa skorna, hitta kläderna och kanske viktigast av allt – styla håret!

Juligt, rött och varmt

Vad tänker du på när du tänker på julen? Vilka färger är det som gäller? Vill man skapa en stil inför ett tillfälle så kan det ibland vara kul att just använda tillfället för att komma på looken. Ta tillvara på detaljerna, vad vill du utstråla under julen? En röd klänning och ett välfixat hår tar dig långt!

Nyår skriker ”det där lilla extra”

Nyår är tillfället då man har möjlighet att gå för det lilla extra. Inget är fel här, ju mer inarbetad stil desto bättre. Varför inte gå till en salong innan och få den där lilla extra piffen?

Håret är A och O för den perfekta looken

För många är håret något av det viktigaste i en stilsäker look. Det är lätt att skapa olika uttryck och göra större underverk bara genom att fixa håret på rätt sett. Oavsett vad du går efter för look inför julen och nyår så kan jag lova att en ny frisyr kommer toppa alla klänningar du kan hitta. Det hetaste tipset just nu är definitivt att titta på extensions och hårförlängningar.

Marknadens bästa extension och hårförlängningar för att skapa den ultimata frisyren hittar du hos Poze hair. Där finns allt du behöver och kan tänka dig för att nå nästa nivå av styling. Jag kan varmt rekommendera Pozehair om ni är ute efter hårförlängningar!

Du kanske även gillar