Skaffa ett heltäckande skydd för företaget

företag

Att driva företag är i mångt och mycket utmanande, spännande och helt fantastiskt roligt. Men det kan också slå tillbaka under stunder och har man riktigt otur, eller planerat dåligt, så kan man gå en tuff period till mötes. Något att det viktigaste som man därför kan göra som företagare är att skapa trygghet och säkerhet genom dom försäkringar som finns tillgängliga.

Flera alternativ för bolag inom byggsektorn

För dig som verkar inom byggsektorn och som vill hitta rätt entreprenadförsäkring så har Brim tagit fram några riktigt bra alternativ för att kunna täcka det du behöver.

Brim erbjuder tre olika val för entreprenadförsäkringar inom byggsektorn beroende på vad din verksamhet bygger på.

Entreprenadförsäkring för Bygg. En specialanpassad entreprenadförsäkring för byggföretag som är framtagen tillsammans med byggföretagen.

Entreprenadförsäkring för VVS. En entreprenad- och företagsförsäkring för företag som jobbar med VVS. Denna specialanpassade försäkring täcker mer samt innefattar ett större försäkringsbelopp.

Entreprenadförsäkring för EL. En specialanpassad företagsförsäkring för elföretag som har en bredare omfattning och ett högre försäkringsbelopp än standardprodukterna på marknaden.

Att skaffa en heltäckande försäkring, oavsett vilken bransch du tillhör, kan vara helt avgörande om det någon gång skulle hända något. Var alltid noga med att läsa på vad försäkringen du funderar på att teckna faktiskt innefattar så att du inte missar något vitalt.

Du kanske även gillar