Så kan du köpa moderna grattiskort online

grattiskort

Att säga grattis till vänner och familj har länge varit ett sätt att visa uppskattning. På samma sätt har ett ”grattis” idag i många fall använts för att hålla kontakt med folk som vi egentligen inte står så pass nära, men ändå håller kvar. Ett grattis har i många fall gått ifrån ett fysiskt möte, ett kort eller ett samtal till ett systematiskt grattis på sociala medier, något som med tiden tappat det värdet det en gång hade. I och med sociala mediers allt mer ifrågasatta position i samhället där många känner att vi tappat verkligheten så har många börjat återgå till det mer fysiska, för att helt enkelt visa att vi verkligen bryr oss. Därför har grattiskorten fått en rejäl uppsving på senare tid. Ett fysisk grattiskort har ett så mycket högre värde än ett ”Grattis” på facebooks initiativ.

Grattiskort gör comeback

När jag var ung så var grattiskort mer regel än undantag. Man fick kort från både vänner och släkt så fort tillfälle gavs. Än idag kan man få ett enstaka kort från den äldre generationen som inte ”hängt med” i utvecklingen. Men frågan är om det inte är dom som faktiskt gjort ”rätt” under alla år? Ett fysiskt grattiskort har fått ett större värde idag, något jag tror att vi kommer få se mer av i framtiden när vi försöker hitta tillbaka till det fysiska. Att ge ett grattiskort ihop med en present ger en personlig touch på något som annars bara är materiella saker.

När jag skulle försöka hitta ett fint grattiskort till flickvännen för drygt en vecka sedan så hamnade jag på Grattiskort.se, en sida specialiserade på just kort. Grattiskort.se drivs av kortleverantören Card Store AB och är en perfekt plats att leta om du vill ge bort ett kort som har det lilla extra. Där får du möjligheten att välja bland hundratals unika designer och det finns något för alla, både personer och tillfällen.

Rätt kort för rätt person och tillfälle

Förr när man skulle skicka ett grattiskort så gick man till den lokala handlaren och fick ”möjligheten” att välja mellan en handfull grattiskort som i mångt och mycket var lika. Med det sagt så behövde dom inte vara fula, men dom kanske inte kunde förmedla samma känsla som man hade önskat. Idag finns det, utan att överdriva, en uppsjö av alternativ vilket ger dig möjligheten att välja kort både för tillfälle men även efter person. Ju personligare och mer träffsäkert ju bättre.

Välj kort efter vad mottagaren gillar

Idag kan du välja kort som din mottagare verkligen kommer uppskatta. Det finns något för alla. Dels för dess utformning, men även för att du kommer kunna skicka ett kort som passar personen som direkt kommer känna att du lagt ner tid och energi på att välja rätt. Att känna sig sedd på riktigt i dagens samhälle har börjat få allt större betydelse. Att då kunna köpa ett kort ”med personlighet” är en väldigt billig gest för något som har stor betydelse.

Utgå ifrån situation

När du väljer kort så kan det ibland vara givande att välja efter den unika situationen som du står inför. Det finns årtal som betyder extra mycket och födelsedagar där man vill göra det där lilla extra för nära och kära. På Grattiskort.se kan du hitta kort för alla tillfällen, oavsett om det är 23-årsdagen eller dags att fira 100-åringen. Ibland vill man att det ska vara formellt och enkelt medans andra gånger så vill man att grattiskortet i sig ska säga förmedla något. Bara fantasin sätter gränser.

Köp kort online

Precis som när det kommer till allt annat så har försäljningen av grattiskort flyttat till nätet. I och med det får du möjlighet att välja mellan ett betydligt större sortiment än du haft möjlighet till tidigare. Du behöver inte längre åka till diverse handlare för att hitta något fint, det räcker med lägga en stund på att scrolla igenom hundratals av alternativ, välja rätt och få det hemskickat på någon dag. Kan det bli mycket enklare?

Du kanske även gillar