Skaffa den perfekta looken inför den kommande festen!

festen

En rejäl fest är ett perfekt tillfälle att få känna sig extra fin och snygg. Även om man gör sig i ordning under veckans alla vardagar så går inget upp emot att få fixa sig inför ett större event. Det är i många fall både tidskrävande och kostsamt att få till den perfekta looken så när man väl lägger ner tid och energi så vill man gärna få ut det där lilla extra.

Många bitar som ska falla på plats

Vill man få till det rätta helhetsintrycket räcker det sällan med att göra en sak utan man måste jobba på hela looken, alltifrån kläder och accessoarer till hår och smink. Det finns inga krav eller något som är rätt eller fel, utan det är din känsla av slutprodukten som är det viktiga. Utgå ifrån vad för typ av fest eller event du är bjuden på, om det finns någon angiven dresscode och börja sedan planera utefter det.

Håret, smink och naglar

Håret har för mig alltid varit A och O. Med en snygg frisyr kan man komma undan med det mesta, samtidigt som ett bra planerat hår kan lyfta en redan snygg outfit till nästa nivå. Ett hett tips om du vill få till en extra snygg frisyr är att använda remy löshår. Löshår är även ett bra tips om man vill se lite extra snygg ut till vardags.

Smink är som smink alltid varit, en smaksak. När det väl vankas fest får man möjligheten att dra ut svängarna lite extra som man annars kanske inte vågar göra i vardagen. Här finns det möjlighet att skina lite(läs mycket) mer än vanligt. Samma sak när det kommer till naglar.

Outfit, skor och accessoarer

Precis som det nämndes innan så får man ofta hjälp på traven när det kommer till val av outfit redan i inbjudan. Varesig det finns en uttalad dresscode eller inte så brukar man få en bild av vilken ”nivå” det ligger på. Om det trotts det är svårt så kan man fråga runt vad andra inbjudna kommer gå i, där kan man alltid snappa upp nya idéer. Sedan är det bara att gå loss.

Val av skor och accessoarer går ofta hand i hand med vilka plagg du valt. Både skor och smycken kan användas för att ge en extra touch till helhetsbilden du försöker förmedla, varesig du går mot stort och iögonfallande eller minimalistiskt och enkelt.

Tänkt på att den optimala outfiten bygger på att du själv känner dig snygg och bekväm i ditt val.

Du kanske även gillar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *