Det är sant, ett leende säger mer än tusen ord

leende
BÄSTTANDBLEKNING

Enligt en gammal klyscha så sägs det att en bild säger mer än tusen ord, lika så ett leende. Jag är starkt benägen att hålla med. Tänk hur mycket ett leende kan förändra en situation, en stämning eller en känsla. Hur mycket ett genuint leende från någon man tycker om kan få en att må bra. Till och med ett leende från någon man inte känner. När var det senaste en främling log mot dig? Hur kändes det?

Ett fint leende värderas högt

När jag var yngre hade jag fina tänder, många i min omgivning kunde ge mig kompileringar i tid och otid om mitt fina leende. Jag har alltid varit en person som ler mycket och har nära till skratt, så att folk ”utsattes” för att se mina tänder var standard. Hela grejen var en självförtroende-boost för mig på den tiden.

Men en osund livsstil med godis, läsk, skräpmat och alkohol tär mer än vad man tror på tänderna och även om jag borstar gaddarna mer än förr så är dom synligt gulare idag. Man kommer till insikten att tiden sliter på oss. Jag ska samtidigt säga att jag inte är allt för fåfäng överlag, men just ett fint leende värderar jag högt. Högre än väldigt mycket annat med mitt utseende. Så när jag insåg hur lätt det var att göra något åt det så tvekade jag inte en sekund.

Hitta ett bra tandbleknings-kit

Mitt instagramflöde är periodvis fyllt av sponsrade inlägg från influensers som marknadsför diverse olika tandbleknings-kit. Problemet är bara att det finns lika många influensers som nya företag i branschen och vilka kit som faktiskt fungerar är svårt att ha koll på. När jag skulle hitta ett lämpligt kit så började jag därför googla och landade istället in på Bästtandblekning.se. Det visade sig vara en grym (oberoende) guide över tandblekningsprodukter på nätet. Där fick jag snabbt en bra bild av utbudet och vilka produkter som fungerar bäst.

Jag kan verkligen förstå varför det har blivit så vanligt att bleka tänderna hemma. Med ett bra leende kommer man långt och idag är det så pass lätt och smidigt att få till ett bra resultat.

Du kanske även gillar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *