Varför kontorshotell är en god idé för egenföretagare

kontorshotell
HAGALUNDS

Redan innan jag startade mitt egna företag förra året så började jag planera för hur mina arbetsdagar skulle se ut. Eller snarare varifrån jag skulle utgå. Alternativen låg på att jobba hemifrån eller hyra en plats på ett kontorshotell. Till en början var det såklart ekonomiskt fördelaktigt att jobba hemifrån men man saknar snabbt det dagliga umgänget från kollegor, en inspirerande miljö och en plats man kan ”lämna jobbet” på. Därför överväger jag nu att ta nästa steg.

Det blir allt populärare att hyra en plats

Att hyra en plats i ett kontorshotell är något allt fler egenföretagare har fått upp ögonen för. Flexibilitet, en kreativ miljö och ett brett nätverk kan charma dom flesta. Ofta är det även billigare än att hyra ett litet kontor, samtidigt som man kan dra nytta av att träffa andra med samma mindset. Många som driver eget idag kan även få ut en hel del av att träffa andra som driver eget(oavsett bransch) där man kan ta hjälp, utvecklas och till och med hitta nya partners att samarbeta med.

När man som jag jobbar med något som helt kan skötas med en bärbar dator så öppnar sig nya möjligheter på många plan. Dels att kunna vara anpassningsbar med vart och när jag vill jobba, men även med vilka. Något jag snabbt kom till insikt med var hur givande det var att hitta likasinnade på olika forum att dela och dividera med. Det var där min utveckling tog fart på riktigt. Samma möjligheter, om inte än bättre, får man automatiskt genom det nätverk man kastas in i på ett kontorshotell.

Att välja rätt i Stockholm

Då jag själv bor norr om huvudstaden så har jag utgått ifrån att hitta ett kontorshotell Stockholm som finns i närheten men fortfarande ligger relativt centralt. Rätt snabbt fann jag Hagalunds kontorshotell. På Hagalunds finns det möjlighet att få tillgång till det mesta i service-väg. Alltifrån konferens- och mötesrum till post- och pakethantering. Med attraktiva priser och kort uppsägningstid så är det en perfekt plats för den som är sugen på att testa!

Du kanske även gillar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *