Tappade min iPhone – När ska man lära sig?

iphone
phonehero

Hur många gånger per år anses det vara okej att man tappar sin iPhone i marken så att glaset spricker? Den dagen jag får höra om någon som har klarat sig ifrån detta i-landsproblem så kommer jag stå med hakan i backen. Är det människor man ens kan lita på? Men oavsett hur världsligt det än kan vara så är det ofta kostsamt att laga telefonen och det tog ett bra tag att hitta en mobilreparatör med bra erbjudande.

Det finns hopp även för min iPhone

Är det jag som är extra klantig eller händer det inte lite för ofta? Att mobilerna är ömtåligare idag än för ett tiotal åren sedan är det inga tvivel om, men snart får jag överväga att plasta in den. Senaste jag tappa telefonen var under en utekväll, då får jag ändå ta på mig skulden. Gången innan var det på vägen till jobbet när jag skulle gå av bussen. Listan med tillfällen kan göras lång. Så även antalet kvitton efter att ha behövt skicka den på lagning.

Jag har tyckt att det har varit svårt att hitta någon som jobbar med att laga iPhone till ett rimligt pris. Men efter mycket om och men hittade jag PhoneHero.se, där kan man få hjälp med alltifrån byte av batteri till byte av skärm om glaset har spruckit. Utan att man ska känna sig rånad för den delen. Du hittar deras serviceverkstäder i Stockholm, Malmö och Göteborg.

Jag vet att många med mig bävar för att lämna bort mobilen och med det få vänta i dagar på att få den tillbaka efter reparation. Det bästa med PhoneHero är att man kan boka tid och få sin mobil fixad på mellan 10-30 min. En service helt anpassad för dagens samhälle. Kika in på deras sida och läs mer, det är precis ett sånt företag man vill ha kvar i bakhuvet att kunna ta fram när olyckan väl är framme.

Du kanske även gillar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *