Dags att införskaffa nya utemöbler inför sommaren

utemöbler

Utemöbler som gör skillnad. Den största fördelen för egen del i att vara egenföretagare är att jag kan jobba varifrån jag vill. Då väljer jag oftast att jobba hemifrån. Jag trivs hemma och känner att jag har en större frihet om jag inte åker in till kontoret. Jag har även en större möjlighet att förfoga över min tid, är det fint väder någon dag så spenderar jag mer än gärna en timme eller två mitt på dagen ute på baksidan.

Nordiskarum har utemöbler i min smak

Att jag spenderar mer och mer tid på baksidan och i trädgården har gjort att jag har velat uppdatera standarden en del. Det är på något sätt mer värt när man som jag nästa bor på baksidan under sommarmånaderna. Tidigare var jag inte så noga med hur det såg ut eller vilken kvalitén mina utemöbler höll, men idag är jag av en helt annan åsikt och då gäller det att hitta möbler som håller.

Jag hittade för ett tag sedan Nordiskarum.se som hade otroligt fina utemöbler i sitt sortiment. Dom erbjuder alltifrån solstolar till snygga loungesoffor och loungegrupper. Där kan du hitta allt du behöver om du precis som jag behöver byta ut dina gamla ikea-möbler till något lite mer unikt och stilrent.

Många har idag massor av potential i diverse platser utomhus som dom inte utnyttjar. Jag vill tro att man med rätt utemöbler och att skapa en inbjudande miljö kan locka till mer använda av sina uteplatser. Tänk hur många som drömmer om att ha en altan med en schysst soffgrupp, som ”Zalongo” på bilden här nedan, att hänga i med vännerna under dom sena sommarkvällarna?

Zalongo soffgrupp

Oavsett om du har en stor trädgård, en nybyggd altan eller en liten balkong så har Nordiskarum.se något för alla. Jag kan starkt rekommendera att ta en titt om du är ute efter nya utemöbler inför alla kommande vår och sommarkvällar.

Du kanske även gillar